Indykpol S.A. wprowadza na rynek wędliny
szlachetne podsuszane. Kiełbasa Krakowska, Żywiecka oraz kabanosy Jedynaki produkowane
są głównie z ciemnego mięsa indyczego, które charakteryzuje się niską
zawartością tłuszczu i wyjątkowymi walorami smakowymi.
Wędliny są dostępne w różnych przedziałach
wagowych i formach opakowania, dostosowanych do wymogów sprzedaży tradycyjnej i
samoobsługowej. Indykpol proponuje kiełbasy podsuszane, które doskonale smakują
jako przekąska, przystawka na przyjęciach, czy też pełnowartościowy posiłek.
Kabanosy Jedynaki mają nowatorskie opakowanie pozwalające rozpakować je
pojedynczo, co ułatwia ich przechowywanie i spożywanie poza domem. Kiełbasa Krakowska
to doskonała przystawka na zaplanowane i niespodziewane spotkania.
Produkty otrzymają silne wsparcie promocyjne
– kampania telewizyjna, eventy w kurortach nadmorskich, reklamy w sieci kin
Multikino i Silver Screen, na ekranach diodowych oraz tysiące materiałów
reklamowych.
Opakowania:
- Kiełbasa Żywiecka: ok. 0,85 – 0,9 kg i 340 g ST
- Kiełbasa Krakowska: ok. 0,8 – 0,85 kg i 325 g ST
- Kabanosy Jedynaki: ok. 0,35 – 0,4 kg i 120 g ST
Orientacyjna cena
detaliczna:
- Kiełbasa Żywiecka: ok. 25 zł/kg i ok. 9 zł/szt.
- Kiełbasa Krakowska: ok. 36 zł/kg i ok. 12 zł/szt.
- Kabanosy Jedynaki: ok. 33 zł/kg i ok. 6 zł/szt. Info z https://www.indykpol.pl/o-nas/komunikaty-prasowe/pliki-do-pobrania/
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz