czwartek, 14 września 2017

Klasyka z indyka




Indykpol S.A. wprowadza na rynek wędliny szlachetne podsuszane. Kiełbasa Krakowska, Żywiecka oraz kabanosy Jedynaki produkowane są głównie z ciemnego mięsa indyczego, które charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu i wyjątkowymi walorami smakowymi.

Wędliny są dostępne w różnych przedziałach wagowych i formach opakowania, dostosowanych do wymogów sprzedaży tradycyjnej i samoobsługowej. Indykpol proponuje kiełbasy podsuszane, które doskonale smakują jako przekąska, przystawka na przyjęciach, czy też pełnowartościowy posiłek. Kabanosy Jedynaki mają nowatorskie opakowanie pozwalające rozpakować je pojedynczo, co ułatwia ich przechowywanie i spożywanie poza domem. Kiełbasa Krakowska to doskonała przystawka na zaplanowane i niespodziewane spotkania.

Produkty otrzymają silne wsparcie promocyjne – kampania telewizyjna, eventy w kurortach nadmorskich, reklamy w sieci kin Multikino i Silver Screen, na ekranach diodowych oraz tysiące materiałów reklamowych.

Opakowania:
  • Kiełbasa Żywiecka: ok. 0,85 ­– 0,9 kg i 340 g ST
  • Kiełbasa Krakowska: ok. 0,8 – 0,85 kg i 325 g ST
  • Kabanosy Jedynaki: ok. 0,35 – 0,4 kg i 120 g ST

Orientacyjna cena detaliczna:

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz